» Onderhoud

Niemand wil dat zijn wasdroger defect gaat of heeft behoefte aan wasdroger reparatie. Als u een optimale werking van uw witgoed apparatuur wilt, maak dan gebruik van ons voordelige onderhoudscontract. Voor slechts 45 euro komen wij één keer per jaar bij u thuis ter controle van uw droogtrommel of ander witgoed apparatuur. Ongeacht het merk of aankoopadres.

Uw witgoed apparatuur wordt jaarlijks door ons nagekeken, gereinigd én ontdaan van schadelijke resten. U verlengt hiermee de levensduur van uw apparatuur en minimaliseert de kans op brandschade. Dat is een prettige gedachte toch? Vul onderstaand formulier in en wij nemen altijd binnen 2 werkdagen contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

  Naam*

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer*

  E-mail*

  Merk droger

  Typenummer

  Deze service geldt onder andere voor: Onderhoud en reparatie Bosch, onderhoud en reparatie Siemens, onderhoud en reparatie Atag, onderhoud en reparatie Pelgrim, onderhoud en reparatie Whirlpool, onderhoud en reparatie Indesit, onderhoud en reparatie Bauknecht, onderhoud en reparatie AEG, onderhoud en reparatie Miele, onderhoud en reparatie Zanussi, onderhoud en reparatie Zanker, onderhoud en reparatie Samsung, onderhoud en reparatie Smeg, onderhoud en reparatie Gaggenau, onderhoud en reparatie Liebherr, onderhoud en reparatie Etna, onderhoud en reparatie LG, onderhoud en reparatie Panasonic, onderhoud en reparatie Candy, onderhoud en reparatie Electrolux.